За седми път ще бъде връчен призът „Семеен лекар на годината”

12.10.2011

Ежегодното връчване на призовете “Семеен лекар на годината” и "Активист на годината", станало традиция за НСОПЛБ,  ще се състои в Пловдив, на 13 ноември т.г., по време на Втората Конференция на Асоциацията на общопрактикуващите/фамилните лекари от Югоизточна Европа.

В края на Конференцията на тържествена церемония ще бъде отличен за седма поредна година един от всички общопрактикуващи лекари (мъж или жена), който печели номинацията, отговаряйки на всички критерии и който единодушно е избран от своите колеги за най-достойния носител на специално изработената статуетка.

За да бъде отличен един общопрактикуващ лекар за "Семеен лекар на годината" или "Активист на годината", се имат предвид утвърдени критерии, на които трябва да отговаря всеки, определен за награждаване. Критериите са изпратени в 28-те регионални структури на НСОПЛБ в страната и разпространени до общопрактикуващите лекари.

Номинации за ежегодните награди могат да бъдат предлагани както от регионалните структури на НСОПЛБ, така и от всеки член на организацията.

Номинациите, заедно с кратки биографични данни и данни за съответствие на критериите, изпращайте на адреса на сдружението - nsoplb@gmail.com.

 

Критерии за приза "Семеен лекар на годината"

(.doc, 103 KB)

Критерии за приза "Активист на годината"

(.doc, 90.5 KB)

< Назад