II-ра Конференция на Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа (A GP/FM SEE)

21.10.2011

"ОБЩАТА/ФАМИЛНАТА МЕДИЦИНА ПРЕЗ XXI-ВИ ВЕК"

10 – 13 ноември, 2011 Пловдив, България

 

Уважаеми колеги,


За нас е голяма чест и привилегия да ви поканим на Втората конференция на Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа, която ще се състои от 10 до 13 ноември 2011 г. в един от най-красивите градове в България – Пловдив.


Организатори на конференцията са Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ) и Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа (АЛОФМЮЕ).


Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа е изградена на принципите на мира, приятелството и сътрудничеството с цел споделяне на добри практики, подобряване на качеството и защита на интересите на съсловието във всички страни-членки. През изминалите години Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа се разрасна и се превърна в една внушаваща респект организация, както на територията на членуващите страни от Европа, така и в света.


Нека превърнем тази конференция в научно и културно събитие. Нека заедно да покажем, че за нас - общопрактикуващите/фамилните лекари и нашето изкуство да практикуваме медицина - не съществуват граници и езикови различия. А това е така, защото живеем в света на здравето и единствената ни цел е да помагаме на хората.


Отдавна бе решено тази конференция на бъде провеждана на всеки две години в различни страни-членки и на различни места. Съветът на Асоциацията избра България и Пловдив за домакин на Втората конференция, която организационният комитет ще се постарае да превърне в успешно и незабравимо събитие.


Това събитие дава изключителна възможност да се срещнат лекари от Югоизточна Европа, да общуват свободно и да обменят опит в практикуването на професията, в развитието на продължаващото медицинско обучение и на изследователската работа в областта на първичната медицинска помощ.


На предстоящата Втора конференция на Асоциацията на лекарите по обща/фамилна медицина от Югоизточна Европа ще имаме възможност да обсъдим общите за страните-членки проблеми и да осъвременим познанията си с последните новости в областта на общата медицина.


Надяваме се да насладите на вълшебната атмосфера на древния Пловдив и да преживеете незабравими мигове. Не ги пропускайте! Очакваме ви с нетърпение в Пловдив през ноември 2011 г.


Д-р Любомир Киров
Председател на НСОПЛБ

Примариус д-р Любин Шукриев
Президент на АЛОФМЮЕ

 

< Назад