Национална научно-практическа конференция по Обща медицина 2023

01.12.2022

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

От името на УС на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ) имам удоволствието да ви поканя на 14-та традиционна годишна Национална научнопрактическа конференция по Обща медицина, която ще се проведе в периода 5 – 7 октомври 2023 г. в к.к. „Албена“, в хотели „Маритим Парадайс Блу“ и „Фламинго Гранд“.

 

 

 

Това събитие дава възможност изтъкнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области, да споделят своят ценен опит и познания. Научната програма ще бъде динамична, интересна и наситена с много практическа информация, която включва актуални лекции, осигурени от НСОПЛБ, фирмени презентации и видеообучения.

 

Лекциите, осигурени от НСОПЛБ, както и фирмените презентации ще се проведат в дните петък и събота в 3 зали в паралел, а изложбените щандове ще бъдат разположени около лекционните зали на двата хотела „Маритим Парадайс Блу“ и „Фламинго Гранд“.

 

Конференцията доказва, че когато опитът между всички нас е споделен, резултатите и успехите са все по-големи.

 

Събитието ще се проведе присъствено. Екипът на НСОПЛБ ще следи за провеждането му в безопасна среда и при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

Вярваме, че както винаги ще заявите Вашата съпричастност към философията на Общата медицина и нейното практикуване, както и към усилията, които екипът на НСОПЛБ полага за утвърждаване и  развитие на нашата специалност.

 

Надяваме се на вашата традиционно участие и вярваме, че за поредна година срещата ни ще бъде ползотворна и незабравима.

 

Доц. д-р Любомир Киров, дм

Председател на НСОПЛБ

< Назад