Мултидисциплинарна Научна Конференция с Международно участие: Ерата на Иновацииите в Онкологията

09.01.2023

Уважаеми колеги,

 

От името на Организационния комитет имам удоволствието да Ви поканя да участвате в първата Мултидисциплинарна Научна Конференция с Международно участие: Ерата на Иновацииите в Онкологията, организирана от Научното Дружество по Онкофармакологияи Онкология.

 

Събитието ще се проведе в гр. София, в хотел Маринела в периода 20-22 януари 2023 г.

 

Първата среща ще се фокусира във всички аспекти върху иновациите в лечението на карцинома на белия дроб и гърдата, върху мултидисциплинарния подход и не на последно място върху онкофармакологията.

 

Форматът на срещата насърчава мултидисциплинарните дискусии с национални и международни специалисти от областта на медицината и фармацията върху предизвикателствата в скрининга, превенцията, диагнозата, лечението и проследяването на карцинома на гърдата и белиядроб. Целечрезобмянанаопит, мненияивходанадискусиитеда се приближим максимално до най-добрата грижа, която нашите онкологични пациенти заслужават, защото лечението на онкологичните заболявания е екипно и зависи от всички нас.

 

Научната конференция е насочена към лекари от всички специалности, общопрактикуващи лекари, специализанти, които работят с онкологични пациенти, както и към фармацевти, медицински специалисти и психолози.

 

За нас ще е чест да Ви посрещнем на този първи научен форум, където заедно да положим основите на бъдещите ежегодни срещи, както и да обменим ценен професионален опит от всекидневната ни практика.

 

Програмата на конференцията можете да видите тук!

С уважение,

Доц. д-р Наталия Чилингирова, дм

Председател на Научно Дружество по Онкофармакология и Онкология

 

 

 

< Назад