15-та Национална научно-практическа конференция по Обща медицина, 3-5 октомври 2024 г., к.к. Албена

29.11.2023

Уважаеми колеги,

       От името на УС на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ) имам удоволствието да ви поканя да вземете участие в 15-та традиционна годишна Национална научнопрактическа конференция по Обща медицина, която ще се проведе в периода 3 – 5 октомври 2024 г. в к.к. „Албена“, в хотели „Маритим Парадайс Блу“ и „Фламинго Гранд“.

 

Това събитие дава възможност изтъкнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области, да споделят своят ценен опит и познания. Научната програма ще бъде динамична, интересна и наситена с много практическа информация, която включва актуални лекции, осигурени от НСОПЛБ, фирмени презентации,  worкshop-и на различни теми, свързани с практиката на ОПЛ,  представяне на клинични случаи от наши колеги, видеообучения и др. 

 

Лекциите, осигурени от НСОПЛБ, както и фирмените презентации ще се проведат в дните петък и събота в 3 зали в паралел, а изложбените щандове ще бъдат разположени около лекционните зали на двата хотела „Маритим Парадайс Блу“ и „Фламинго Гранд“.

 

Конференцията доказва, че когато опитът между всички нас е споделен, резултатите и успехите са все по-големи.

 

Вярваме, че както винаги ще заявите Вашата съпричастност към философията на Общата медицина и нейното практикуване, както и към усилията, които екипът на НСОПЛБ полага за утвърждаване и  развитие на нашата специалност.

 

Ние вярваме, че за поредна година срещата ни ще бъде ползотворна, незабравима и изпълнена с много емоции.

 

Екипът на НСОПЛБ

 

< Назад