Ултразвуковата диагностика – по-необходима и достъпна от всякога

28.11.2014

Ултразвуковата диагностика е новата, достъпна и незаменима методика, използвана в съвременната медицина. Безопасна за пациента и носеща висока диагностична стойност за лекаря, тя се превръща в основна необходимост за всяка практика.

 

За нуждите на малки практики, за обща коремна ехография и диагностика  в урологията, педиатрията, при изследване на малки органи, съдове, кости, мускули и повърхностни структури, е подходящ базовият модел на фирма SonoScape – A5

 

Нуждата от ехографска диагностика при всеки клиничен случай и на място при пациента, прави незаменим ехограф S2 на SonoScape. Той е преносим, първокласен черно-бял апарат, който може да бъде надграден до цветна доплерова система. Разработен с иновативните технологии на SonoScape за изображения като μ-scan (speckle reduction), режим на пресичащи се лъчи (compound imaging), тъканно хармонично изображение (THI) и др., качеството на изображението на S2 е наистина изключително в своя клас. Ехограф S2 обслужва нарастващите нужди на лекарите: интелигентно управление на файлове и даните на пациента, удобни дефинирани от потребителя настройки и професионални приложения за диагностика. В комбинация с ергономичен портативен дизайн, ехограф S2 е готов за работа по всяко време и място.

 

Благодарение на напредъка на компютърните технологии, използвани в съвременните ултразвукови системи, ехографската апаратура притежава моножество усъвършенствани методи за обработка на образи, за  калкулации на функционални показатели и за по-дълбоко проникване с високи ултразвукови честоти.

 

Едно от нововъведенията в ехографските апарати, динамично тризимерно изобразяване  в реално време (4D imaging), има приложение в  новия апарат на Sonoscape S22. При него полученият и запомнен реконструиран образ (frozen image) може да се върти, да се „оглежда” под различни ъгли и от него да се вземат срезове желани равнини. S22 притежава изобразяване с висока разделителна способност и помага да се подобрят клиничните изследвания, чрез осигуряване на изключително качество на изображението, спомагащо откриването на аномалии или малки лезии.

 

До края на 2014г. Медикал Експрес Ви предлага специални промоционални оферти за всички модели ехографи на SonoScape.

 

Възползвайте се от иновациите в услуга на човешкото здраве!

< Назад