Първия конгрес на превантивни педиатри в Черна гора с международното участие

11.07.2016
Уважаеми колеги, за мен е голяма чест да Ви поканим, от името на Асоциацията за превантивна педиатрия на Черна гора, и на организационния комитет на Първия конгрес на превантивна педиатрия на Черна гора с международното участие, който ще бъде организиран в Бечичи, Будва, Черна гора в периода 21 - 23 октомври 2016 г. в хотел "Сплендид".
 

Първият конгрес на превантивна педиатрия на Черна гора с международното участие, наречен "Превантивна педиатрия като основа на здравната система" ще бъде организиран под патронажа на Министерство на здравеопазването и Министерство на науката на Черна гора, и с подкрепата на УНИЦЕФ и СЗО. Конгресът е акредитирана от медицинска асоциация на Черна гора.

 

Лекциите ще се провеждат от изтъкнати специалисти в областта на превантивната педиатрия, от Черна гора и други страни, които ще представят интересни и преди всичко полезни теми, които дават изключителна важност за тази международна среща, и към развитието на науката в полето на педиатричната медицина.

 

Искрено се надявам, че ще имаме възможност да ви посрещнем скоро, и да помогнем за по-доброто разбиране на превенцията по педиатрия, чрез обмен на опит и знания.

 

Допълнителна информация за предтоящия конгрес може да следите на: http://www.pedijatrijskikongres.me/