Научни мероприятия на НСОПЛБ за 2015 година

22.01.2015

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Представяме на вашето внимание информация за предстоящите мероприятия по продължаващо медицинско обучение на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ) за 2015 г.

 

            Ще организираме и проведем шест регионални научно-практически конференции и Юбилейна Национална Конференция по Обща медицина- 15 години НСОПЛБ.

 

            И през 2015 година ще продължим да ползваме вече утвърдения интерактивен начин за представяне на лекциите и презентациите, който дава възможност на общопрактикуващите лекари да участват (чрез система за дистанционно гласуване) в решаването на клинични случаи и да сверят знанията си по определени теми.

 

            По време на всяка от научно-практическите конференции ще имате възможността да чуете лекциите на утвърдени специалисти в своята област, поканени от НСОПЛБ.

 

            Подробна програма за всяко едно от мероприятията ще бъде публикувана на сайта на НСОПЛБ преди всяко събитие и изпратена до ОПЛ от областта домакин и съседните по пощата.

 

 

Регионални Научно-практически конференции

 

Областен град

Месец, дата

           Плевен

           25 април

           Хасково

           16 май

           Перник

            20 юни

           Смолян

            5 септември

           Русе

            26 септември

           Сливен

            24 октомври

 

 

„ЮБИЛЕЙНА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ОБЩА МЕДИЦИНА15 ГОДИНИ НСОПЛБ“ И ВРЪЧВАНЕ НА ПРИЗА „СЕМЕЕН ЛЕКАР НА 2015” - ПЛОВДИВ, НОВОТЕЛ ПЛОВДИВ,19-22. 11. 2015 Г.

 

 

Очакваме ви!

Екипът на НСОПЛБ

< Назад