Творчески уикенд под надслов "Вдъхновенията на докторите"

08.06.2023

Уважаеми колеги,

На 9 и 10 юни 2023 г. в галерия „Арсенал“, ул. „Магура“ 4, гр. Пловдив ще се проведе творчески уикенд под надслов "Вдъхновенията на докторите". 

 

 

В петък в 18:00 ч. ще се открие изложба на картини на семейни лекари, приложни творби (шевици, фотографии, обици, чанти и др..), а в събота с начален час 18:00 ч. ще има литературната вечер, на която ще бъдат представени творби на лекари от цялата страна. Ще бъде представен и третият сборник с творби на лекари писатели и поети, както и художници, чието издаване по традиция е осигурено от Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ).

 

Събитието е организирано по инициатива на д-р Адриана Чешмеджиева, семеен лекар и творец художник от град Пловдив с подкрепата на НСОПЛБ и Съюза на лекарите писатели.

 

Дами и господа, споделете и съпреживейте творчеството на общопрактикуващите и лекари от всички специалности от цялата страна.

 

Скритата, неизказана, вълнуваща същност на лечителите- творци, изразена в творбите им, е наистина вълнуващо тайнство, до което бихте могли да се докоснете в дните на „Вдъхновенията на докторите“.

 

< Назад