Втори национален уебинар на СОНМ и НСОПЛБ - Общопрактикуващият лекар в маршрута на онкологичния пациент

18.04.2024

Втори национален уебинар на СОНМ и НСОПЛБ

Общопрактикуващият лекар в маршрута на онкологичния пациент

8 юни 2024 г.

 

 

Уважаеми колеги,

Приемете поканата на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ) (https://nsoplb.com) и Съвместната онкологична национална мрежа (СОНМ) (https://bjcn.bg/) за участие във втория уебинар от стартиралата през 2023 г. поредица, посветена на ролята на общопрактикуващия лекар в пътя на онкологичния пациент.

 

Предстоящият уебинар ще се проведе на 8 юни 2024 г. на тема "Общопрактикуващият лекар в маршрута на онкологичния пациент".

 

Предназначен е за специалисти и обучаващи се по Oбща медицина, онколози с различни специалности, психоонколози и всички други специалисти и специализанти, включени в предоставянето на онкологични грижи в България.

 

Това е вторият уебинар от стартиралата през 2023 г. поредица, посветена на ролята на общопрактикуващия лекар в пътя на онкологичния пациент.

 

Всички презентации от първото издание могат да бъдат достъпнати във виртуалния хъб на СОНМ, секция Продължаващо медицинско обучение (СОНМ CMЕ-О) –  https://cme.bjcn.bg/katalog/

 

Форумът е със свободна регистрация и ще бъде осъществен чрез специална виртуална платформа, предоставяща технологични възможности за презентации, дискусии и фирмени изложби.

 

Порталът за регистрация и допълнителна информация вече e отворен и достъпен на https://gp.bjcn.bg/

 

Вярваме, че уебинарът ще бъде креативен и вдъхновяващ за всички нас.

 

От Организационния комитет

 

< Назад